Menu
Gildia Pióra na Patronite

obok

dzielą nas dłonie
jak dzień od nocy
poranek i zmierzch

krótko
w progu przenikające się duchy

a jest w nas jeszcze tyle
czego nie potrafilibyśmy znieść

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    10 March 2016, 12:26

    Bardzo Ci dziękuję, Thé vert.
    Miło Cię gościć.

  • silvershadow

    13 February 2016, 22:28

    Dziękuję Wam za zatrzymanie się u mnie.
    Pozdrawiam! :-)

  • giulietka

    13 February 2016, 07:57

    tak jak lubię - wiele treści w małej formie!

  • krysta

    12 February 2016, 22:15

    znosić to czego nie da się trudno jest...dobry wiersz.
    pozdrawiam.