Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pajęczy skowyt

Dziękuję za dno
W którym taplasz mnie
Nieustannie

Dziękuję za brak wyobraźni
Zabitą fioletem
Na mej twarzy

Za wzloty i upadki
Za gniazdo
O wolność wołające

Za płaszcz erudycji
I dotyk
Kociego spojrzenia

Za absurd dziękuję
Że mężczyzną jesteś
Że walczysz wciąż ze mną

Bym zabić Cię mogła
Dziękuję ...
Za męskość skonaną

.... za nicość dziękuję ....

11 439 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • marka

    27 January 2012, 11:27

    Wiersz jak malinka w ciemnym lesie.
    Gratulacje.

  • Pytia

    23 January 2012, 20:48

    ....okrutnie dziękuję Ci