Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzięki

dziękuję Ci za to
że są ludzie zdarzenia

wypłukujące czarną maź
z istnienia

dziękuję za chwile
w których promieni tyle
że chce się w pełni żyć

przy Tobie pragnę być

4528 wyświetleń
87 tekstów
5 obserwujących
  • Trzykropek

    29 July 2019, 14:11

    Dziękuję :)

  • Cris

    28 July 2019, 22:30

    sympatyczny wiersz