Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewiernemu

fobia28

fobia28

Dziękuję Ci za noce, podczas których łzy niczym warkocze wiązanek księżycowych- uciekały pochopnie.
Dziękuję Ci za słowa, które jak święta krowa stały na mej drodze-uparcie.
Dziękuję Ci za marzenia jak wierzenia ateistów nieprawdziwe- niegdyś zniszczone.
Dziękuję Ci za pocałunki, niczym trunki kochanek niewiernych z mych ust wypite- przymusem.
Dziękuję Ci za gwałty na emocjach, za której kiedyś zmuszona będę Cię rozliczyć.

10 435 wyświetleń
33 teksty
3 obserwujących
  • latala

    27 May 2011, 22:24

    Podoba mi się, nie nudzi po jednokrotnym przeczytaniu.

  • giulietka

    2 January 2011, 16:36

    Bardzo ciekawe porównania!
    Pozdrawiam:)

  • Myffa90

    2 January 2011, 14:54

    Również do mnie trafia, zabieram.

  • awatar

    2 January 2011, 14:36

    dobry tekst, pozdrawiam