Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz dla Mamy

Dziękuję Ci Mamusiu, że zawsze mnie wspierałaś, że jesteś ze mnie dumna,
że mnie szanowałaś.
Dziękuję Ci za przytulanie, za oddanie,
Dziękuję za miłość, za motywowanie.
Kocham Cię bardzo i zawsze tak zostanie.
Cieszę się , że było mi dane,
mieć najwspanialszą na świecie Mamę.

13 521 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
  • Marcus69

    15 December 2014, 23:15

    Dziękuję :)

  • nicola-57

    11 December 2014, 21:09

    Ten wiersz, to Twoje Wielkie Serce. Cieszę się, że takie serce masz. Za to całym sercem pięknie Cię pozdrawiam.Zapamiętam -Marcus 69.