Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziękuje

Dziękuje Ci Boże za to co stworzyłeś,
że miłością serce i mnie wypełniłeś,
że niesiesz mnie dalej, gdy iść już nie mogę,
że w chwilach zwątpienia ukazujesz mi drogę,
dziękuje za dobro, gdy zła wokół tyle,
dziękuje za wiarę, gdy mam gorsze chwile,
dziękuje za siłę by się nie poddawać
i z każdą porażką na nowo powstawać,
dziękuje za wszystko czym mnie obdarzyłeś,
że zawsze będziesz, jesteś i byłeś.

Wiersz pisany niegdyś na lekcję religii.

10 616 wyświetleń
40 tekstów
4 obserwujących
  • mercy

    12 September 2011, 22:58

    Ma to coś.