Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Duma...

Dzięki Tobie Maleństwo
nie mogę być już
bardziej spełniona
gdzie serce pęka

Dumą jaką czuję
gdy trzymam
cały słodki świat
w ramionach

Otulone w siłę
jaką otrzymuję
aby zażarcie walczyć
z przeciwnościami losu...

26.01.2021 🤍

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!