Menu
Gildia Pióra na Patronite

💓DZIĘKI CI PANIE💓

Dzięki Ci Panie za wszystko co mam
i za to żem znów dziś bez kaca wstał,
dzięki za pracę i za to lokum ...
tak bardzo uwielbiam przytulny mój pokój.

Dzięki za wszystko co w życiu przeszedłem
i za to że teraz już jestem i będę
wciąż trzeźwym i trzeźwo myślącym człowiekiem
co zamiast pić piwo nasyci się mlekiem.

Dziękuję, że wielką mi miłość przysłałeś
i szansę na wyjście z koszmaru mi dałeś
i czas bym to wszystko przemyślał i dostrzegł
i w końcu uwierzył, że może być dobrze.

I budząc się rano każdego dnia
dziękował Ci będę za wszystko co mam
i również wieczorem, nim pójdę spać ...
za szansę tą którą raczyłeś mi dać. ❣

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!