Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Z początkiem wiosny

Dziejemy się miedzy czerwienią
Ciszy ust
Wyrazem oczu zza rzęs
Osiada kurz

Słowa nawleczone na nić
Poczucia ulgi

W nich jest tlen

Niecierpliwym bladym świtem
Bolesna pręga przecięła niebo

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!