Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Umarłam z miłości... "

Dziecinna miłość
Oczy jak niebo
Usta karmelove
Pierwszy pocałunek
Z firanką białą w tle
Widokiem na boisko
Zielone drzewa
Serce czerwone
Pierwsza zdrada
Ideałów... i nie tylko
Ideałów - Brak
Wiedza - Rysą na sercu
List pokropiony łzami
W szufladzie schowany
My już nie Ci sami
Nie jesteśmy razem
Umarłam z miłości
Za latami młodości
Młodość przeminęła
Teraźniejszość moja
W ramiona mnie wzięła
....
Czas dojrzałości.

Z serii: ' Ciernie serca '
Kiedyś napisany...

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!