Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kryterium Cudu

Dziecięce ofiary patologii,
poza kryterium normalności ...
nieludzcy tata i mama
a przyszłość to czarna plama ...

Miałem sny kiedyś,
z którymi nie śmie się równać
tego świata żadna rzeczywistość
a już na pewno nie moja
i marzyłem o tym by już stamtąd nie wrócić
i nigdy się z nich nie zbudzić
a potem było niekończące się
piekło wśród istot poza kryteriami ludzi ...

Ale jednak się skończyło
i dziś pamiętam tylko, że ono było
a dawna przyszłości czarna plama
to dziś kraina jak ze snu namalowana.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!