Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodycze

Dzieci biorą się z miłości
albo przypadku
np: o czwartej
rano

Są jeszcze niemowlaczki
ulepione z ciężkiej gliny
i dostają w dziąsła piersi żeliwne

Nastroszonego lasu oczy
powykręcane
starannie spocone
pod zachód małe amen
wyją przerażone
pustymi butelkami...

Marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • awatar

    26 September 2010, 17:37

    chyba mam zły dzień, nic nie rozumiem, pozdrawiam