Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za kwiecistą zasłoną

Dysfunkcja tej rodziny
jest zamrożona w lodówce
a lodówka warczy
śliniąc drżące usta

Ojciec wije na syna
jadowity bat języka
oczy mu podeszły musztra
a w mózgu wódka pływa

Matka jak to bywa
siedzi z głową w garnku
odkręca gaz i wdycha
zapach szarego koszmaru

Syn męczy telefon
ojciec kieruje urojoną armią
żona jego ścisnęła żelazko
aż posypał się chiński plastik...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących