Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

dwoje ludzi
My

nasze dwudekadowe wspomnienia
wzruszenie, zdjęcia

nasze błędy i oczyszczenia
rachunek sumienia

nasz smutek i rozbawienia
ciepłe kropelki

nasz dotyk i uniesienia
zapach bliskiego ciała

nasza modlitwa
myśli dotykające nieba

a wszystko to oplata
misterna i nieuchwytna nić

nić, która
snuje nam tylko znaną
siatkę porozumienia bez słów

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • Naja

    16 December 2014, 22:43

    Ładne wersy, subtelne, pulsujące uczuciem...

  • krysta

    16 December 2014, 16:52

    Zatrzymał mnie...wspaniały wiersz.

  • słoneczniki

    16 December 2014, 16:00

    Piękny,pełen emocji wiersz...