Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rocznica Wielkiej Tragedii

Dwieście szesnaście temu miesięcy
ta niespodzianka dla trzech tysięcy,
które poniosło śmierć dnia tamtego,
zmieniła obraz snu amerykańskiego ...

Dzisiaj ten utwór dla tych żałobny,
którzy zginęli w sposób niegodny,
niechaj wyrazi wielki mój smutek,
że na tym świecie złych ludzi jest kupę ...
http://www.youtube.com/watch?v=Ekf1OkA-SeU&t=13s

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • szpiek

    11 September 2019, 10:40

    Dobre riffy :)

    od Moon G
  • Moon G

    11 September 2019, 07:05

    nie ma za co :)

  • 11 September 2019, 06:31

    przeczytałem, wysłuchałem.., jestem wzruszony

    Michaś, dziękuję

    od Moon G