Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie historie, dwie osoby, dwa serca.
Jedno większe od drugiego,
W całej swej miłości, dobroci, tęsknocie
Za dotykiem, oddechem, spojrzeniem.
Nieuchwytne, nieosiągalne, niemożliwe...
Życie jednak swój scenariusz pisze-
On cierpi jawnie, otwarcie po stracie,
Ona w ciszy swe łzy ociera.
Są dla siebie powietrzem, nadzieją, ucieczką
W lepsze jutro, w dni pogodne, na resztę życia...

1102 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!