Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwie dusze
zachód
przytulone głowy
opadłe z sił
cisza
wymowna
piasek
ślady twoich stóp
odbitych na piasku
odbiłem w pamięci
las
plaża
morze
mewy
oh
przepraszam
nie było mew
byliśmy my
nie wiem
kiedy to było
wyobraziłem sobie nas
jakby wspomnieniem
ale
nie wyobraziłem sobie daty
ciekawe o czym myślisz
ja układam wiersz
możesz myśleć
o czym zechcesz
ale nie chcę
byś o tym myślała
chcę
byś
nawet w moich marzeniach
czuła swobodę
niech więc twoje myśli
pozostaną tajemnicą

6943 wyświetlenia
58 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!