Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie dusze, które zostały rozdzielone
Moje serce zżyma sie z myślą że nie ma gdzie iść
Zastanawiam sie dlaczego spotkaliśmy się w tym czasie i wieku
Pytanie zaginęło w ciemności
Moje serce nie może się załamać
Nawet wtedy kiedy nie ma nadziei
A na końcu drogi, którą wybrałem
Leży odpowiedź, której szukam
Więc marzenie pewnego dnia przybędzie
Cicho módlmy się o to
Twoja determinacja, moje niezdecydowanie
Połączone pokażą drogę
Nawet miłość, grzech, marzenie, ciemność
Ucieleśnijmy się ze wszystkim
Twoja siła, moje serce
W momencie w którym się spotkają
Co powstanie...
Wierzysz w przeznaczenie?

~Shaman King ©
[Smocza pielgrzymka 16.07.10 - ??.??.??]

46 114 wyświetleń
777 tekstów
28 obserwujących
  • Irracja

    16 February 2011, 10:49

    ;-)

  • Krio

    16 February 2011, 10:47

    Najszybsze oko cytatów - wszystko widzi i wszędzie zajrzy... Dzięki.
    :-)

  • Irracja

    16 February 2011, 10:42

    ... a czy w drugim wersie nie powinno być "zżymać" ( siłować się )... "zżynać" to raczej kopiować... to chyba jednak literówka jest...

    ;-)

  • Krio

    17 July 2010, 10:46

    Nie jest to typowo mój wiersz, ale nie minusujcie na siłę, bo napisałem "~Shaman King ©". A poza tym komuś go obiecałem... A obietnica to rzecz święta!!!