Menu
Gildia Pióra na Patronite

sobotni koncert

dwie bordowe róże
dwie różne miłości
dwa pocałunki w darze
od różnych młodości

jedna oddycha empirią
druga już dorasta
z pierwszą piję birra
z drugą jem mrożone ciasta

wazon i dwie odrębne róże
tylko jeden stolik
na płatkach krople wzruszeń
i my jazzem upojeni do woli

3739 wyświetleń
46 tekstów
5 obserwujących
  • Piłkareczka*

    3 August 2010, 07:34

    Pięknie :) +

  • awatar

    2 August 2010, 17:03

    Bardzo ładna lekka pełna poezji miniaturka. pozdrawiam +