Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Dwadzieścia Już Lat Dziś Kończy Mój Kwiat *

Dwadzieścia już lat dziś kończy Mój Kwiat ...
Ma jedna, jedyna, ma MIŁOŚĆ, Mój Świat ...
Dziś, w dniu Twych Urodzin NADZIEJA się rodzi
a trwoga na zawsze w dal siną odchodzi.

Ty jesteś mym życiem, mnie budzisz o świcie,
w dzień szczęście mi dajesz a kiedy spać idziesz ...
Zamykam swe oczy i obraz uroczy
twej Cudnej Osoby ochrania mnie w nocy.

Kochana Joasiu, Najdroższy Mój Skarbie,
dziś Tobie ja życzę najmniej w życiu zmartwień!
I możesz być pewna, że wszystko co robię
to robię dla Ciebie i też dzięki Tobie!

Twój NA ZAWSZE ... * Miś *
Wszystko w tej piosence jest prawdą ...
http://www.youtube.com/watch?v=JSy6LUB0HZM

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    23 June 2018, 04:42

    Dziękuję :) Nie ma za co Kochanie :*

  • Michaelowa

    23 June 2018, 04:06

    Dzięki Misiaczku ;*

  • 22 June 2018, 20:18

    Piękne słowa. A pamietam jaki byłeś załamany. Widzisz, udało się.