Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głuche dzieci

dwa tysiące lat na przedzie
stare dzieje
stary czas
człowiek myśli ciągle
młody
niby jako stróż i pan
mimo to
pomimo tego
wciąż raczkuje
głuchy ślepy
zginie tak jak inni giną
co puścili matki plecy

i biedronki
i ta skała
bazalt słońce rzeka
lawa
będą trwały pokolenia
słysząc ciche zewu tchnienia

11 231 wyświetleń
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!