Menu
Gildia Pióra na Patronite

🇵🇱

Dwa światy
Dwa odmienne klimaty
Dwa różne obrazy
Dwa inne przekazy
Dwa systemy wartości
Dwa pojęcia moralności
Dwa punkty widzenia
Dwa różne spojrzenia
Dwie odmienne teorie
Dwie rozbieżne historie
Dwie szkoły uniwersytetów
Dwie rangi autorytetów
Dwie wizje przyszłości
Dwie definicje polskości
I serce na pół

57 050 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!