Menu
Gildia Pióra na Patronite

Flirt

Dwa spojrzenia
dotyk rąk
dwa marzenia
miły krąg

szepty dłoni
sploty ciał
czystej woni
nagły szał

Głos pokusy
dobre trunki
radość duszy
pocałunki

Te spojrzenia
gesty czułe
ciała drżenie
tną fabułę

jedna całość
dążeń wiele
jedna radość
wspólne cele

błysk zachwytu
wiciem gniazd
sięgnąć szczytu
dotknąć gwiazd

tę źródlaną
wodę pić
być kochaną
chce się żyć

2524 wyświetlenia
24 teksty
0 obserwujących
  • AgniM

    8 June 2020, 19:05

    Przepiękny wiersz, mega... Äh aż się rozmarzyłam...😇