Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwa pożegnania za dużo
zbyt mało pocałunków
czasu
uśmiechów
dotyków
słów pamięci wspomnień
popiół popiołom
kwiaty bogom
dla mnie łzy
„I w takim nastroju chciałbym
każdego dnia? *

*S. Wilson „ Sentimental"

15 248 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!