Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa lata

Dwa lata temu różę mi dałaś
Już zapomniałaś?
Wtedy miłosne listy pisałaś
Też zapomniałaś?
Te wszystkie dawne chwile odleciały
Jak motyle odleciały
Jak wiatr
Lecz nikt nie odbierze mi tych dwóch lat

55 424 wyświetlenia
1593 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!