Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochanie

Dwa drzewa ze sobą złączone
Magiczne skrywają życzenie
By znowu znaleźć się tutaj
Ożywić owo marzenie
Które tak z wiosną zakwitło
A które tak śniegiem przykryłeś…

" " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " "
Dla Mojej miłości - warto wierzyć w marzenia:)

961 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • 16 January 2016, 14:02

    Warto marzeń nie przykrywać...ale może przykryte śniegiem nie zamarzły :) wiosną czasem są przymrozki z rana.
    Zakochanie to fajny stan.