Menu
Gildia Pióra na Patronite

duszę się
bezsensem
i beznadzieją
kiedy zabierasz mi
cudowny oddech
Twojej miłości

15 584 wyświetlenia
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    5 July 2014, 11:52

    tak Krysiu... ostatnio u mnie jakos smutnawo... pozdrowionka :-)

  • krysta

    5 July 2014, 11:45

    smutkiem powiało...
    uśmiech ślę :)

  • czasem_wciskam_escape

    5 July 2014, 10:37

    byc moze, ale dziekuje za opinie. pozdrawiam...

  • RozaR

    5 July 2014, 10:35

    Wiersz żebrzący.