Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tchnienie

dusze przepełnione chciwością,
zepsute do szpiku kości,
w gardle twym rybią są ością,
wbijać chcą bez krzty litości ...

nie ważna jest dla nich już miłośc,
bo bogiem ich tylko już chciwość ...
jak możęsz to błagaj o litość
i pomódl się by tak nie było ...

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Aplan

    24 December 2020, 20:07

    Oooo jak świątecznie

    od Moon G