Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Taniec przeznaczenia "

Duszę moją zdobisz
Utwór nabiera znaczenia
Wiatr rozbrzmiewa cicho
Walc - tańcem przeznaczenia
Płatki róży drżą
Uchodzi z Nas złość
Przeszłość nieważna jest
Lata walki, smutku, łez
Wszystko za Nami jest
Jeden taniec przeznaczenia
Nabiera nowego znaczenia
Wystarczy, że uwierzymy
Sny swoje spełnimy
Miłością rozkwitniemy -
Będziemy
W tańcu się staniemy.

17.09.2020
22:26

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!