Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból

Dusza się nie rusza
Gdy boli Cię ciało
wcześniej ciagle: mało
na onkologii serc złamanych
Nie ma
Są tylko oceany bólu w oczach
(topimy się samotnie)
Nie uszlachetnia, nie uczy
Męczy, wykańcza
Pozbawia powietrza
Wciąga nas i pochałania
Do piekła na ziemi wnętrza

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
  • topik

    22 August 2014, 01:22

    Mi też bliski, dlatego tak się napisał

  • zapach_bzu

    17 August 2014, 14:21

    Poruszyłeś/aś temat, który jest mi bardziej bliski niż może się wydawać. Bolesny temat, ale przez to Twój wiersz trafia do mnie szczególnie.