Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dusza we mnie krzycząca
Cisza... wycofana...milcząca
Językiem migowym tłumaczy
Cały zgiełk słonecznego dnia
Kolor liści zielony
Zachód słońca czerwony
Zawrót głowy bzowy
Ktoś...coś próbuje zrozumieć
To nic nie kosztuje... I nic...
Umysł dziwnie majaczy
Nikt nie wie - co ten stan znaczy
Człowiek w rozpaczy
Czy zakochany...?

17.05.2021
16:16

281 852 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • RozaR

    18 May 2021, 03:49

    Eeee tam
    - lubczyku się obżarł
    jak mlekiem popije
    to szaleństwo minie