Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wdzięczna

Dusza powraca z ramienia
Z radością wypełnia wnętrze
Nastrój nagle się zmienia
Gdy myśli płyną słoneczne

U ramion ich, jakby skrzydła
Nadzieję wzmacniają słowem
Modlitwę żarliwą wzniosły
Wzruszenie pochłania mowę

W koszu ukryły serdeczność
I słodki smak pokrzepienia
Dobre Anioły są wokół
Gdy życie barwy mi zmienia
A.Sz.

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
  • kukaczka

    14 October 2021, 20:03

    ..w tęczowe barwy..