Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabrnąć w zaułek i spotkać ciebie chciałbym

Dusza podupadła
Złe chwile za bardzo
Stłoczyły się
Przyszedł jednak ratunek
Łzami policzonymi
Aby zrobiło się lżej
Na szczęście dla serca
Zostałaś jego obrońcą
I tylko twoja bliskość
Jest lekarstwem

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!