Menu
Gildia Pióra na Patronite

RUTYNA

Durny wymysł ta rutyna
Jej powodem jest nuda
Idea w głowie płytka
W intelekcie czarna dziura

Durny wymysł ta rutyna
To wierutna obłuda
Ludziom mąci w głowach
Kreatywność krótka

Durny wymysł ta rutyna
Przez monotonię szarą
Czepia się syndrom lenia
W łbie same głupstwa

Durny wymysł ta rutyna
Na wszystko się narzeka
Wymówka to myśl przewodnia
Dobry argument strugać głupa...

93 719 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!