Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walcz

Duchy przeszłości do nas powracają
Depczą teraźniejszość żyć nie pozwalają
Tak ciężko się odciąć od tego wszystkiego
To było minęło nic bardziej mylnego
To siedzi w nas w środku i co chwilę wraca
Zwyciężyć to w sobie tytaniczna praca
Przeszłość cię hamuje chcesz ruszyć do przodu
Podświadomy lęk że znów doznasz zawodu
Twoje doświadczenia bolą więc to uzasadnione
Masz w sobie siłę by wygrać nie wszystko stracone
Nie możesz się poddać walcz do utraty tchu
Przebij się przez negatywy i żyć zacznij znów
Tak mi przykro że cierpisz chcę Ci pomóc jak umiem
Delikatna jak kwiat doskonale cię rozumiem
Zasługujesz na szczęście wiem co mówię Poganko
Jesteś cudowną istotą i wspaniałą koleżanką

7569 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!