Menu
Gildia Pióra na Patronite

ducha muzycznego przyzwałam
jak z potartej ciepłym oddechem lampy
płynie Jego głos
zawraca mnie w czasie
śpiewa tylko dla mnie
choć zawsze wolał duety…

nie mam dokąd biec
nikt nie czeka
w ogrodzie płatami pada śnieg
płaczę w nim
śnieg nie roztapia się na mojej twarzy
obojętność zamroziła moje łzy

27.01.2022, 15.55

https://www.youtube.com/watch?v=IxzU5bPoYWc

33 770 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • 27 January 2022, 18:45

    Smutne, znów...
    Skąd wiesz, że nikt nie czeka?
    Zawsze ktoś czeka, tylko dostrzegamy go za późno...