Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ofiara Przemocy

drżysz
zimna jak głaz
podkrążone powieki
oczy we łzach
jak każdej nocy
nie znika
ten strach
znikąd pomocy
w uszach sam wrzask

sama tak
na końcu dna
gotowa by
zamienić żywoty
gotowa by
z budynku skoczyć
poprostu spaść
nadmiar nie mocy
cierpienia dotyk
chęć na snu popyt
serca niemy skowyt

17 061 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!