Menu
Gildia Pióra na Patronite

Misie

Drzwi się zatrzasnęły,
klucz wywiało w otchłań,
wkrótce zapomnimy
kto za nimi został.

Misie już się budzą
tam gdzie świerk i sosna,
lżej na sercach ludziom ...
wkrótce przyjdzie wiosna.

Strach ktoś zasiać pragnie,
zamęt w serca wpoić ...
oj jak to nieładnie ...
Boga się nie boi.

Głupcy w kłamstwa wierzą,
misie wierzą w miłość
i się tak nią cieszą
jakby ich nie było.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    9 March 2020, 04:07

    @Monika Siwek cieszę się ☺🙂😀

  • Monika M.

    8 March 2020, 20:15

    Ale "misie" podoba:):)