Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obecny czas

Drzwi z czterema klamkami
wchodzimy i wychodzimy
osobno

Zbrodnia miłości
zabici i zdezynfekowani
z butelką żalu
w barku
na jeszcze gorsze czasy

Melodie szczeka podwórze
psem o żelaznych szczękach
zza śmietników wygląda lęk
i rozdeptuje skręta

127 805 wyświetleń
1426 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!