Menu
Gildia Pióra na Patronite

ODRZUCONA MIŁOŚĆ

Ciebie wyrzucono.
Nic nie powiedziałeś.
Raziłeś w oczy, cierpiąc okrutnie.
Milcząc krzyczałeś.
Twój krzyk kluł zbyt boleśnie.
Poruszyłeś serce zziębnięte,
więc zamknięto Ci usta.
Niemo, lecz jak wymownie.
Nie dasz się zagłuszyć
i z kosza krzyczysz:
„Kocham bezinteresownie!"

MK Toruń, 02.02.2021

4590 wyświetleń
56 tekstów
3 obserwujących
  • carla1

    16 January 2022, 22:10

    Ujmujące...

    od Meron