Menu
Gildia Pióra na Patronite

Któregoś dnia

„Drzewo miłości rośnie jedynie na ziemi pokory.“ — Katarzyna ze Sieny

Kiedyś przyjdę
ostatni raz
popatrzę moimi
oczami w zachwycie

kiedyś będę
takim szeptem wiatru
który będzie tulić
twoje policzki

sercem wtulonym w twoje
promykiem słońca
gdy niebo zasnują
czarne chmury

będę żyła w cieple
twojego serca
ono zawsze będzie
moim domem.
https://www.youtube.com/watch?v=wrrabeo98UQ&ab_channel=NEXTFILMPL

65 474 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    13 March 2022, 09:10

    Właśnie takiego domu ,pełnego ciepła i kochających serc, Tobie życzę Kasiu ,tak prosto ze swojego szczerego serducha 🙂🤗💚

    od kati75
  • AMA

    20 January 2022, 13:47

    też lubię tę piosenkę...

    od kati75
    • kati75

      20 January 2022, 16:10

      piękna piosenka i bardzo smutna historia miłosna...