Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tobie twoja... świątecznie

drzewa śniegiem przyprószone
mróz ślady zostawia na szybach
i staję się w tobie twoja…
świątecznie

szelestem ust wyszeptuję
- jestem szczęśliwa…

gdy oddech kładziesz na karku
by starzeć się wspólnymi świtami
w zaśnieżonym poranku
- Bożego Narodzenia

i choć zegar obraca się na pięcie
my wciąż tacy sami…

tylko choinka się zmienia

21 284 wyświetlenia
183 teksty
42 obserwujących
  • agniecha1383

    21 December 2011, 02:25

    Niesamowite jak można pięknie miłość opisać..świątecznie...z roku na rok inaczej zmieniamy wystrój i czasem tą choinkę -jeśli nie jest sztuczna...ślicznie ujęłaś całą zmienność wokół i pomimo upływu lat silną więź uczuć...pozdrawiam:)