Menu
Gildia Pióra na Patronite

przeszycie

drzewa twego gałęzie
spleć w pędy i wpuść w me serce
niech wola twoja nie będzie
okrutna już nigdy więcej

niech w końcu nastąpi przeszycie
i ból w rozkosz niech się zamieni
by sensu nabrało to życie
tak bardzo znudzone cierpieniem

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!