Menu
Gildia Pióra na Patronite

POMOCY

Drzewa bez liści
Gwiazdy bez nocy
We mnie brak siebie
Pomocy!

Milczałam przez lata
Nie miałam już mocy
Nie radzę sobie z życiem
Pomocy!

Samotnie stawiałam swe kroki
Traciłam siły nadaremne
Odradzam się w imię nocy
Pomocy!

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • 14 April 2014, 23:18

    Bardzo wzruszajace

  • RozaR

    20 March 2014, 22:54

    A co ty kaleka jesteś - niedożywiona , sponiewierana , zaszczuta a może widzisz nie dalej niż czubek swego buta.

  • M44G

    20 March 2014, 20:08

    " Blue Moon
    You saw me standing alone
    Without a dream in my heart
    Without a love of my own
    Blue Moon
    You know just what I was there for
    You heard me saying a prayer
    for
    Someone I really could care for And then there suddenly
    appeared before me
    The only one my arms will hold
    I heard somebody whisper "
    please adore me"
    And when I looked to the Moon it turned to gold Blue Moon
    Now I'm no longer alone
    Without a dream in my heart
    Without a love of my own And then there suddenly
    appeared before me
    The only one my arms will ever
    hold
    I heard somebody whisper
    "please adore me" And when I looked the Moon
    had turned to gold Blue moon
    Now I'm no longer alone
    Without a dream in my heart
    Without a love of my own Blue moon
    Now I'm no longer alone
    Without a dream in my heart
    Without a love of my own"

  • Anna P.

    20 March 2014, 19:56

    jacob filth - bardzo fajne :)