Menu
Gildia Pióra na Patronite

drżeć łzą u rzęs
bo twoich oczu nie całuję
i policzków nie ocieram
wierzchem dłoni
mocnym uściskiem
ramion nie opłatam i bioder
tęsknym ruchem nie gładzę
nie przyciskasz silnie mojej głowy
do utraty tchu
zatracenia
pot nie płonie na skórze
i sutki leniwie drzemią
miękkie ospałe
nie słuchając twego pulsu
powoli zmieniam się
w tę diamentowo skrzącą
drobinę słonej wody
którą drżeć chcę
nim zetrzesz

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!