Menu
Gildia Pióra na Patronite

drżę
kiedy cię nie ma
i gdy jesteś przy mnie
drżę
jestem drżenieniem
cieniem czarnym
w świetle
i bez
kolcem róży
tchnieniem wiatru
łzą

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • maba.1

    10 August 2023, 20:24

    Pięknie...