Menu
Gildia Pióra na Patronite

drżącymi ustami
zamykam w słowach
Twoje istnienie
sennymi oczami
kreślę obraz Ciebie
czerwoną
pastelą kochania
a szalonym sercem
po prostu czuję
tę niemożliwą miłość
co posiadła mnie
w słodką swą niewolę

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • Gaia

    10 February 2014, 10:42

    Ukojno tym słowom w wersach
    ;)

  • Janya

    10 February 2014, 10:40

    Prześliczny wiersz... uroczo:))