Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fraszki Igraszki 2

Druga Wersja Tej Samej Fraszki

Fraszki Igraszki 2

Mężczyźni niczym fraszka igraszka
która dla zabawy
czeka
na pocałunek miłości
nas kobiety
mając za nic
bo sfrustrowane i zepsute do szpiku
kości

Wyrzucają je w kąt są przecież inne
nowe
pachnące jak róży pąk
kolce jak pazury im przypiłują
pobawią się trochę
i wyrzucą bo już jej przecież nie
miłują

Ale ja...
mówię dość wszystkiemu
miłość to nie igraszka

będę żyć po swojemu
i basta.

Z cyklu było sobie życie...

Rozmowa bardzo inspirująca...

Dedykowane...

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!