Menu
Gildia Pióra na Patronite

Starokawalerstwo

Druga połówka? A na stole.
Jeszcze dwie w barku.
Krowa w piwnicy.
Maciora w kotłowni.
Małpka po przebudzeniu w nocy,
Do papierosa.
Szczeniak w pracy, na rusztowaniu.
Czteropak?
W przerwie meczu do Żabki.
Kobieta?
Mama.

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!