Menu
Gildia Pióra na Patronite

W dniu matki

Drogie Matki,

W dniu, który dedykowany jest Wam,
Chcę podzielić się słowami pełnymi czułości i wdzięczności.

Jesteście fundamentem naszych istnień,
Silnymi i pięknymi jak najwyższe góry.

Wasza miłość jest jak nieskończony ocean,
Zawsze gotowa zalać nas swoim ciepłem i oddaniem.

Oddalibyście życie za swoje dzieci,
To niezwykłe poświęcenie zawsze nas wzrusza.

Wasze serca biją jednym rytmem z naszymi,
Czuwacie nad nami w każdej chwili, dzień i noc.

Odgarniacie łzy, dając nam pocieszenie,
Wasza obecność jest jak promień słońca w deszczu.

Wasza mądrość i troska są niezastąpione,
Stwarzacie nam drogę do spełnienia marzeń.

Dziś chcemy Wam podziękować za wszystko,
Za trud, poświęcenie i bezgraniczną miłość.

Niech to święto Matki przyniesie Wam uśmiech,
Niech czujecie, jak jesteście dla nas ważne i wyjątkowe.

Kochane Matki, cieszymy się z Waszego istnienia,
Jesteście naszymi bohaterkami na każdym kroku.

W dniu Waszego święta życzę Wam spokoju i radości,
Niech każda chwila przynosi uśmiech na Wasze twarze.

Dziękujemy za Wasze serca pełne miłości,
Jesteście niewątpliwie najwspanialszymi Matkami na świecie.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!
Kochamy Was z całego serca!

31 284 wyświetlenia
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!